Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 058 kJ / 3 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,97 g |
Tuky | 77,95 g |
Vláknina | 113,20 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 765 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 400,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opravdu dobrý guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m909
Moje poznámka
Opravdu dobrý guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m909
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 13 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 18 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 19 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 56 minutami
Extra rychlé lívance
Khulali před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 8 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 9 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 10 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 10 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 11 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 11 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 12 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 13 hodinami
Tématické fráze:
dobry gulaš,
jak uvařit dobrý gulaš,
jak udělat dobrý guláš,
recept na dobrý guláš,
připrava gulaše,
dobrej gulas,
jak na dobrý gulas,
jak udělat gulaš,
dobry hovezi gulas,
dobry gulas recept,
jak se dela dobry gulaš,
recept dobry gulas,
gulaš dobry,
příprava dobrého guláše,
dobry gulaše,
recept na dobrej guláš,
co dobreho uvarit,
jak udělat dobrý guláš?,
recept na dobrý guláš,
recept na dobry guulas
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
sádlo,
rajče,
paprika sušená sladká,
majoránka,
kmín celý,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
vývar hovězí,
voda
Komentáře (9)