Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso s čínskými nudlemi

Hodnocení receptu je 4,5 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

orel444

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Osmahnout cibuli, přihodit maso, nechat trochu opéct, přihodit zeleninu, koření a nudle a glutasol, ten je velice důležitý, pak to má tu správnou chuť jak od Vietnamců.

Zveřejněno 19. 5. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso s čínskými nudlemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgn1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso s čínskými nudlemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgn1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Rychlé, dobré

Já to dělám s obyčejnými nudlemi do polévky (babičiný) a je to jemnější a není tam oder z činských nudlí.Výýýýýborné.Honza;-)

Elizo, já jsem měla ty lisované, ve větším balení, na více porcí. Ale jak dlouho jsem je vařila, to si už nepamatuji...stále jsem je totiž zkoušela, pokud byly tak akorát, stejně jako to dělám u špaget :-)

Pipre, to s tím namáčením nudlí je zajímavé... Nejspíš to zkusím. Šlo o ty normální, které se prodávají lisované do čtverců nebo o ty rýžové? Mám doma obojí a nerada bych to zkazila...:-*

U nás Vietnamci připravují toto jídlo podobně, maso ale restují bez cibule jen na tuku. Hodně záleží na koření. Ale jinak bylo jídlo pro mne nějak suché. Když jsem si u nich kupovala balení nudlí, ptala jsem se, jak je oni připravují. Říkali mi, je nechají 2 hodiny namočené ve vodě :-O a potom v té vodě vaří 3-4 minuty. Ale uvařila jsem je i bez namočení a výsledek byl stejný.

Určitě vyzkouším,glutasol používám poměrně často- dobře dochucuje ,:-p:yes:dávám bodíka

Podle mně je důležité použít sezamový :-! olej, potom má pokrm tu správnou vůni. Vegetu ani náhodou, ale používám žluté koření na čínu od Kotányi. A sójovou omáčku, ovšem pravou, ne Vitanu. Glutasol neznám, nepoužívám, přesto dělám smažené nudle stejné jako u "česko-vietnamských Číňanů", ne-li lepší.
Tomuto receptu moc nerozumím, ale to neznamená, že výsledek není dobrý.;-):-)

Já také používám občas čínské nudle originál (na vaření) k masu, ale jsem zvyklá maso ve formě nudliček před tepelnou úpravou nechat uležet den v marinádě a jinak je postup stejný. U nás je podobně, jako jsi uvedl v receptu, opravdu Vietnamci připravují, pozorovala jsem jejich přípravu a také je ochutnala. Dávám bodík:yes:

Tématické fráze:
čínské nudle s kuřecím masem, kuřecí nudličky s nudlemi, kuřecí směs s nudlemi, cina s nudlemi, čínské nudle, kuřecí s nudlemi, čína z kuřecího masa s nudli, kuře s nudlemi, recept na cinu s nudlemi, pravá čína z kuřecího masa, čínské nudle s kuřecím, pravé čínské nudle, kuřecí prsa s nudlemi, kuřecí s rýžovými nudlemi, čínské nudle recept, recept čína s nudlemi, čína s kuřecím masem, recepty čína s nudlemi, kuře s rýžovými nudlemi, kuřecí china

Suroviny:
prsa kuřecí, cibule, směs na čínu, koření čína, glutasol, pepř, vegeta, nudle čínské

Přidat fotografie receptu