Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 487 kJ / 1 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 233,95 g |
| Tuky | 17,68 g |
| Vláknina | 20,52 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 557 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 48,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Popovický hovězí guláš na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wNv
Moje poznámka
Popovický hovězí guláš na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wNv
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 2 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 1 hodinou
Švestkové kostky
Noumik před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 3 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 4 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 5 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 6 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 7 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 7 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 7 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš na pivě,
hovězí guláš na pivu,
guláš na pivě,
hovězí guláš s pivem,
hovězí guláš na černém pivu,
popovicke hovězí maso,
guláš na pivu,
hovězí na česneku a s pivem,
hovězí guláš recept,
gulas ba pivu,
hovězí guláš na černém pivě,
guláš s pivem,
nejlepší popovický guláš,
hovězí guláš s houbami na pivu,
gulas na pive v troube,
hovězí gulas na svetlem na pivu,
guláš na cernem pive v troubě,
nejlepsi hovězí gulas na černém pivu,
nejlepší hovězí guláš na na černém pivu,
hovězí pivní guláš
Suroviny:
maso hovězí,
protlak rajčatový,
vývar masový,
cibule,
chléb,
česnek,
sádlo,
kmín drcený,
paprika sušená pálivá,
paprika sušená sladká,
majoránka,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Skúsil niekto recept s čiernym pivom?
Ak áno, aká bola výsledná chuť?
Ďakujem.
V krajine, odkiaľ guláš pochádza, sa guláš nikdy nezahusťuje.
To znamená, že množstvo cibule, ktorá sa počas dusenia hovädzieho
mäsa prakticky rozpustí, je úplne dostačujúca na zahustenie.