Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 533 kJ / 2 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,15 g |
Tuky | 49,01 g |
Vláknina | 35,82 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,02 g |
Sacharidy | 490,76 g |
Postup přípravy
Raženky dáme na plech kynout vzhůru nohama - po vykynutí opatrně obrátíme, postříkáme vodou, posypeme lnem a dáme upéct do vyhřáté trouby (220°C/asi 15-20 minut).
Zveřejněno 30. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavé raženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqqJ
Moje poznámka
Tmavé raženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqqJ
Nejnovější recepty
Čokoládové hvězdy Bertíka Sacherky
Přidáno před 8 hodinami
Losos s černou čočkou
Přidáno před 10 hodinami
Vanilkové rohlíčky a kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Malinové "obrázky"
Přidáno před 16 hodinami
Kynuté chuťovky z batátů
Přidáno před 20 hodinami
Rusalčiny věnečky
Přidáno 20. 12. 2024 18:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Radek Kašpárek prozradil, v čem je kouzlo jeho bramborového salátu: Cibuli nedávám syrovou, zeleninu vařím i s octem, říká
Plněné knedlíky se zelím podle knedlíkového mistra se hodí i k huse a jsou výborným zpestřením svátečního menu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka
Lusssie před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
zuzikm před 5 hodinami
Cukeťák II
mendorf před 5 hodinami
Francouzské brambory podle Menutovky od Koko
mafinka888 před 9 hodinami
Opilý salám (čokoládový)
luciknap před 10 hodinami
Cukroví - plněné ořechy
renias před 10 hodinami
Kuře po staropražsku
Hanes před 10 hodinami
Bramborové knedlíky
snejkee před 12 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
stefi.f47 před 14 hodinami
Tématické fráze:
recept na kaiserky,
tmave bulky,
recept na tmavě kaiserky,
tmave bulky recept,
recept na kaiserky tmave,
razenky recepty,
kaiserka recept,
kaiserky,
pecivo kaiserky tmave,
zrníčková kostka,
jak upect kajzerky,
kaiserky tmave.,
recept na tmave kaizerky,
tmave kaiserky,
recept na kaiserky tmavý,
razenky,
tmave chlebove bulky,
recept na tmavé bulky recept,
kaiserky recept,
recept na raženky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
melta,
sádlo,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
semínka lněná,
sůl,
semínka lněná
Komentáře (13)