Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra na ajvaru a zelenině

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 001 kJ /
717 kcal
Bílkoviny99,45 g
Tuky17,61 g
Vláknina10,12 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 684 mg
Sůl1,98 g
Sacharidy36,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra kuchyňsky upravíme, opepříme, restujeme na drobně pokrájené cibuli. Přidáme opéci omyté, pokrájené papriky a nakrájenou mrkev. Krok 2: Vše zalijeme vývarem z kostí. Nádobu s játry a zeleninou přiklopíme a dáme dusit do předem rozehřáté trouby. Když jsou játra poloměkká, vmícháme několik lžic ajvaru a rajčata "Passata di pomodoro". Promícháme a dál dusíme doměkka. Krok 3: Nakonec játra se sosem zahustíme solamylem, rozmíchaným ve vývaru. Ještě krátce povaříme. Játra dosolíme až na talíři. Podáváme s bylinkovou rýží.

Zveřejněno 12. 10. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová játra na ajvaru a zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J9w9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová játra na ajvaru a zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J9w9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

Tématické fráze:
recepty z ajvaru, veprova jatra na zelenine, použití ajvaru, recepty s ajvarem, vepřová játra recepty, pokrmy z ajvaru, játra se sosem, používání ajvaru, vepřová játra, vepřová směs na ayvaru, pokrm z aivaru, pokrm z ajvaru, použití aivaru, játra a vývar, recept k používání ajvaru, játra na zelenině, příprava ajvaru, recepty z aivaru, recept z ajvaru, vepřové dušené na ajvaru

Suroviny:
játra vepřová, ajvar, rajče, paprika čerstvá zelená, mrkev, olej, cibule, pepř, sůl, solamyl, vývar

Přidat fotografie receptu