Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavý řízek s bramborovým salátem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lubik

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 366 kJ /
1 283 kcal
Bílkoviny45,66 g
Tuky30,82 g
Vláknina26,40 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 1,17 g
Sůl2,77 g
Sacharidy192,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krkovičku osolíme a opepříme po obou stranách a obalíme v trojobale. Krok 2: Dáme smažit do trouby na 180 stupňů. Krok 3: Ze surovin uděláme salát. Přidáme tatarku. Kdo má rád zdravější verzi, nahradí tatarku bílým jogurtem.

Zveřejněno 29. 10. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tmavý řízek s bramborovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8D4r

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tmavý řízek s bramborovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8D4r

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Já bych si tmavý řízek představovala např. ze srnčí kýty, tady jde vlastně jen o obal, ale proč ne? ;-)

yanull: :yes::yes::yes:
No, možná je tu v běhu nějaká soutěž o "nové" recepty... ;-(

<3 řízek a salát mi chutná vždy :yes:

Tématické fráze:
strouhanka z tmavého peciva, srnčí kýta recepty, řízky z trouby, přírodní řízek s bramborovým salátem, srnci s bramborovým salátem, recept na holandský rizek, krkovička v troubě, tunak v trojobale, krkovice s bramborovim salátem

Suroviny:
strouhanka, vejce, sůl, pepř, mouka hladká, sádlo, brambory, mrkev, kukuřice, hrášek, okurka čerstvá, vejce, hořčice, sůl, pepř, tatarská omáčka, jogurt bílý

Přidat fotografie receptu