Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar z vepřových žeber s rýžovými nudlemi

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

FW Tandoori

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 365 kJ /
1 999 kcal
Bílkoviny46,88 g
Tuky68,47 g
Vláknina38,00 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 5,33 g
Sůl11,75 g
Sacharidy289,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Osolte a opepřete vepřová žebra. Krok 2: Ve velkém hrnci nejdříve upražte na sucho nakrájenou cibuli, zázvor a česnek do hněda. Upraženou směs vyjměte z hrnce. Krok 3: Potom v samém hrnci na oleji krátce opečte z obou stran žebra. Přidejte vodu, houby, řapíkatý celer, celý pepř, cukr a upraženou směs. Krok 4: Přiveďte k varu a duste 2-3 hodiny. Dochuťte tmavou sojovou omáčkou. Krok 5: Zvlášť si uvařte rýžové nudle (3 minuty), které na závěr vložte do polévky, kterou ozdobte čerstvým řapíkatým celerem a osmaženými kousky česneku.

Zveřejněno 1. 11. 2016

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vývar z vepřových žeber s rýžovými nudlemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PVBA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vývar z vepřových žeber s rýžovými nudlemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PVBA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vyvar z žeber, vývar ze žeber, polévka z vepřových žeber, vyvar z veproveho zebra, veprová žebra vývar, vývar ze zebet, vyvar zebra vepřová, vývar z žeber, vepřový vývar, polévka z vepřového z vývaru, 500g vepřového masa žeber na vývar recept, vývar veprova zebra, veprovy zebra, veoprove na hob, vepřová polévka z vývaru, vývar z vepřových kostí s pismenky, veprovy vyvar toprecept, zebra na vyvar, vepřove žebra vyvar, recepty vývar vepřového žebra

Suroviny:
nudle rýžové, žebra vepřová, sůl, pepř mletý, cibule, zázvor čerstvý, česnek, olej rostlinný, voda, celer řapíkatý, pepř černý, cukr, omáčka sojová tmavá, česnek

Přidat fotografie receptu