Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené papriky, plněné nádivkou z romadurů

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 027 kJ /
484 kcal
Bílkoviny24,36 g
Tuky15,47 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy58,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Papriky omyjeme, zbavíme jádřinců. Brambory uvaříme doměkka. Oloupeme. Romadur nastrouháme nahrubo, přidáme oloupané a nastrouhané brambory, nakrájenou feferonku, kurkumu, sůl a pepř. Dobře promícháme. Krok 2: Papriky naplníme touto nádivkou. Ušleháme tuhý sníh (se špetkou soli) z obou bílků, zamícháme oba žloutky, kurkumu a zlehounka vmícháme solamyl. Krok 3: Papriky obalíme v této nadýchané směsi a ihned je postupně dáváme smažit na pánev s rozpáleným olejem. Podáváme s pečenými brambory.

Zveřejněno 3. 11. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažené papriky, plněné nádivkou z romadurů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ogGY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažené papriky, plněné nádivkou z romadurů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ogGY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
omáčka z romaduru, plněné papriky, plněné smažené plněné papriky, zamrazeni z feferonek, smažené feferonky plněné sýrem recept, smažena paprika plněna, smazene feferonky, smazene brambory na paprice, zapečené papriky s houbovou nádivkou, recepty na romadúr, plnene papriky romadurem, smažené feferonky se sýrem, smažené plněné feferonky, plněny romadur, papriky plněné gothajem a sýrem, recepty z romaduru, pečená plněná paprika romadurem

Suroviny:
brambory, paprika, vejce, sýr romadur, feferonka, kurkuma, solamyl, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu