Suroviny
Porce: 4 větší porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 430 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,48 g |
Tuky | 42,53 g |
Vláknina | 22,65 g |
Cholesterol | 528 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 113,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňovo-kakaový zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W9ZQ
Moje poznámka
Dýňovo-kakaový zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W9ZQ
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 43 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 39 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 14 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Tématické fráze:
dýňovo tvarohová buchta,
dýnovotvarohová buchta s jablky,
zdravy dynovo tvarohovy kolac,
dýňovo tvarohový dezerty,
recepty na zákusky,
dynovo orechova buchta,
dýnovo ořechový dezert,
dynovo orechovy dezerty,
zákusky kakaové,
dýňovo kokosová buchta,
dynovo-ovesna buchta
Suroviny:
vločky ovesné jemné,
kakao holandské,
vejce,
jogurt bílý,
skořice,
prášek do pečiva,
koření do perníku,
sladidlo,
rozinky,
ořechy vlašské,
pyré dýňové,
jogurt,
tvaroh,
cukr moučkový,
ořechy vlašské
Komentáře (2)