Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z krůtího krku

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie149 kJ /
36 kcal
Bílkoviny1,00 g
Tuky0,20 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krůtí krk omyjeme, vložíme do studené a osolené vody a vaříme doměkka. Po půl hodině dáme povařit omytou kořenovou zeleninu. Když je maso i zelenina měkká, vše vyjmeme a pokrájíme. Zahustíme domácí hraškou, dochutíme pepřem, solí a zjemníme lžící másla. Krok 2: Povaříme, přidáme pokrájenou zeleninu a maso, zmražený hrášek a nasekané maso z krku. Zavaříme nudle.
Dochutíme muškátovým oříškem, pepřem a solí. Zdobíme libečkem nebo petrželkou.

Zveřejněno 20. 11. 2016

Poznámka autorky Ivace64

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z krůtího krku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k0JE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z krůtího krku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k0JE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

<3Ja jsem polevkova,hned bych si talirek dala:-K:yes:

pridavam hov,nožinu a špikovu kost-krčisko malo 950g-bomba

Dala bych si více nudlí :-):-K:yes:

Jana Remkova: tak já Ti přidám, jak dojedeš, kolik chceš:-D:yes:

Tématické fráze:
krůtí krky polévka, polevka z krutich krku, polevka z krútího masa, krůtí krky polévka, krůtí krky polévka recept, polívka z krůtiho krku, kruti krk polevka, domácí hraška, krůtí krky recept, polévka z krku kruty, polevka krutí, krůtí krk do polévky, kruti krk na polevku, polévka z krůty, kruti krk polévka recept, polévka z krůtích krků recept, krůtí polévka, hov.krk na zelenine, polévka z od krůty, polívka z kruty

Suroviny:
krky krůtí, mrkev, petržel, celer, hrášek, libeček, květ muškátový, sůl, voda, pepř, hraška

Přidat fotografie receptu