Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slepovaná srdíčka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Ladybug Ladybug

Snadný

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 130 min

130 min (130 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 976 kJ /
3 101 kcal
Bílkoviny54,04 g
Tuky190,60 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 759 mg
Sodík 94 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy285,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smíchejte hladkou mouku, máslo, žloutky, prášek do pečiva, mletou kávu, cukr moučku, mleté vlašské ořechy a mléko. Vypracujte hladké těsto a nechte 2 hodiny odpočinout v lednici. Těsto rozválejte a vykrajujte z něj formičkou srdíčka. Krok 2: Troubu předehřejte na 180 °C, cukroví vyskládejte na plech a pečte 10 minut. Polovinu ještě teplých srdíček dozdobte skořicovým cukrem. Po vychladnutí pocukrované kousky s nepocukrovanými slepujte kapkou medu.

Zveřejněno 24. 11. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slepovaná srdíčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xWq9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slepovaná srdíčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xWq9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
slepovana srdicka, vánoční srdíčka slepovaná, slepovana orechova srdicka, slepovane srdicka, slepovaná mandlová srdíčka, zlepovana srdicka, slepovaná srdíčka s ořechy, kávová slepovaná srdíčka, dvoubarevná srdíčka recept, ořechová srdíčka, srdíčka pečivo recept, srdíčka slepovaná s marcipánem, slepovane cukrovi srdicka, srdíčka slepovaná recept, slepované srdíčka recept, sepovaná srdíčka, srdíčka slepované, mandlove slepovane srdicka

Suroviny:
mouka hladká, máslo, kypřící prášek do pečiva, mléko, žloutek, káva mletá, cukr moučkový, ořechy vlašské, med, cukr skořice

Přidat fotografie receptu