Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrášek s mátou a sýrem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 666 kJ /
637 kcal
Bílkoviny30,30 g
Tuky11,52 g
Vláknina42,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy87,52 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hrášek s mátou dáme do kastrůlku, zalijeme cca 100 ml vody a vaříme doměkka cca 5 minut. Slijeme a dáme do misky. Přidáme sůl a ponorným mixerem část hrášku s mátou rozmixujeme. Krok 2: Do této směsi přidáme 2 lžičky olivového oleje, nastrouhaný sýr čedar a zakápneme šťávou z citronu. Promícháme s dalším nerozmixovaným hráškem. Pokud je směs příliš hustá, přidáme olivový olej. Krok 3: Podáváme s opečenou uzeninou. Posypeme hustě osmaženou cibulkou.

Zveřejněno 2. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrášek s mátou a sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ELlk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrášek s mátou a sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ELlk

Marie

Tématické fráze:
recept těstoviny hrášek máta, hrách s mátou a těstoviny, zmrazeny hrasek recept, zmražený hrášek

Suroviny:
hrášek, citron, máta čerstvá, sýr chedar, česnek, voda, pepř mletý, olej olivový, uzenina, sádlo

Přidat fotografie receptu