Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 833 kJ / 2 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 248,24 g |
Tuky | 145,50 g |
Vláknina | 27,51 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 63,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fiakr guláš podle Magdaleny Dobromily
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WAPW
Moje poznámka
Fiakr guláš podle Magdaleny Dobromily
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WAPW
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 12 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 15 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 5 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 6 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 6 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 10 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 12 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 12 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 12 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 13 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 14 hodinami
Tématické fráze:
fiakergulas,
vídeňský fiakr guláš,
guláš vídeňských fiakristů,
fiakr hovezi guláš,
guláš vídeňského fiakristy,
tradiční guláš recept dobromila,
vídeňský guláš s octem,
vidensky gulas fiakristu,
ocet do guláše,
recept vídenskych fiakristu,
guláš s octrm,
vídenský gulaš z párkem,
fijakr guláš recept,
guláš vznik názvu,
vídenský fiakr guláš recept,
gulas vidensky fiakr,
gulas prazskych fiakristu,
typický vídeňský guláš,
hovězí guláš s křenem a párkem,
guláš s octem
Suroviny:
kližka hovězí,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
sádlo,
cibule,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
ocet vinný,
kost hovězí morková,
kmín drcený,
bobkový list,
párky vídeňské,
vejce,
majoránka,
česnek,
chléb tmavý
Komentáře (6)