Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatová polévka s krůtím masem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenicka ART Lenicka ART

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 077 kJ /
257 kcal
Bílkoviny7,28 g
Tuky1,28 g
Vláknina17,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 128 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy48,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hrnci na troše olivového oleje zpěňte cibuli a stroužky česneku nasekané najemno. Krok 2: Přidejte krájená loupaná rajčata (i z plechovky), zeleninový vývar, bobkový list a nakrájenou mrkev, Krok 3: Osolte, opepřete a vařte 15 minut. Krok 4: Vyndejte bobkový list a polévku promixujte. Krok 5: Vmíchejte hrst sekaných lístků bazalky. Krok 6: Krůtí maso omyjte, nakrájejte na kostičky a nechte na olivovém oleji podusit. Přidejte k polévce. Krok 7: Podávejte ozdobené lžící zakysané smetany a se sýrovými tousty.

Zveřejněno 27. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatová polévka s krůtím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9v38

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatová polévka s krůtím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9v38

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
krájená rajčata maso recepty, kruti z rajcty polévka, polévka rajčatová s masem, rajčatová polévka s masem, rajčatová polévka a sýrové tousty

Suroviny:
olej olivový, cibule, česnek, mrkev, rajče, vývar zeleninový, bobkový list, sůl, pepř, maso krůtí, bazalka čerstvá, smetana zakysaná,

Přidat fotografie receptu