Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 950 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,14 g |
Tuky | 25,22 g |
Vláknina | 51,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 924 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 40,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restovaná brokolice s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7qW8
Moje poznámka
Restovaná brokolice s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7qW8
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 40 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 9 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 12 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
restovana brokolice,
příprava brokolice,
brokolice na panvi,
brokolice s česnekem,
brokolice příprava,
brokolice na pánev,
brokolice,příprava,
brokolice restovana,
brokolice na cesneku,
recepty na přípravu brokolice,
připrava brokolice recepty,
brokoice recepty,
brokoice,
brokolice teplá,
brokolice s cesnekem na panvi,
recept brokolice na česneku,
restovana zelenina brokolica,
br okolice priprava,
brokolicd,
recept brokolice restovaná
Suroviny:
brokolice,
česnek,
olej olivový,
sůl,
vývar kuřecí
Komentáře (5)