Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlový dezert

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie397 kJ /
95 kcal
Bílkoviny0,60 g
Tuky0,52 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pšeno (jáhly) sparíme horúcou vodou, zlejeme, zalejeme novou vodou a varíme domäkka. Krok 2: Na masle chvíľku pražíme brusnice, jablko nakrájané na kocôčky a cukor, asi 3 min. Krok 3: Pridáme šťavu z polovice limetky a zmiešame s pšenom. Krok 4: Teraz máme 2 možnosti :
1. Pšeno jeme hneď teplé z taniera.
2. Pšeno natlačíme do formičiek, necháme vychladnúť a potom jeme ako dezert.

Zveřejněno 14. 1. 2017

Poznámka autorky tejaja

Recept mám od švagrovho bratranca, ktorý má veľké problémy so stravovaním, resp. toleranciou potravín. Tento recept si vypiplal sám a mne veľmi chutí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlový dezert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7qJB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlový dezert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7qJB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jáhlový dezert, jáhly recepty, jáhlovy dezerty, jáhlový dezert recep, jáhly pšeno, jáhlové dezerty, jáhly moučník, dezert z jáhlý, jáhlový dezert recept, jahlový desert, jáhlový tvarohový dezert, dezert z jáhlů, jáhlový dezert s banánem, jahlove moucniky, dezert s jáhly, jáhlovy nákyp s tvarohem, dezert s jáhlami, pšeno jsou jáhly, jáhlový dezet, jáhly - top recepty

Suroviny:
jáhly, jablko, brusinky sušené, cukr, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu