Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 974 kJ / 1 428 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,89 g |
| Tuky | 119,75 g |
| Vláknina | 13,57 g |
| Cholesterol | 184 mg |
| Sodík | 253 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 22,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z koření Hungaria, utřeného česneku, soli a kmínu umícháme pastu, kterou potřeme celý bůček a necháme jej tak hodinu odležet v lednici.
Krok 2: Cibuli nakrájíme a vložíme do pomalého hrnce. Na ni uložíme naložený bůček, přidáme cca 1/2 dcl vody, hrnec uzavřeme a vaříme na LOW 6 hodin
Krok 3: Zelí překrájíme a dáme do misky. V kastrůlku orestujeme na olivovém oleji nakrájenou cibuli. Nerestujeme déle, než 1 minutu a přidáme ji k zelí. Kapii, feferon a okurku nakrájíme nadrobno a přidáme do misky se zelím a cibulí. Vše promícháme a můžeme podávat s nakrájeným bůčkem
Zveřejněno 14. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček Hungaria se zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWMv
Moje poznámka
Bůček Hungaria se zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWMv
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 10 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 10 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 10 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 12 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 13 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 13 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 14 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 14 hodinami
Tématické fráze:
egypt hungaria,
hungaria,
jak upéct výborný bůček,
ovarový bůček,
výborný bůček,
búček na kmíně,
naloženy buček,
zelný salát z kysaného zelí,
bůček v pomalém hrnci,
egypt hungarda,
měkký bůček recept,
búček s mrkví,
klasicky bůček,
pečený bůček v pomalém hrnci,
výborný naložený bůček,
měkký bucek,
bůček recepty,
bucek se zelim v pomalem hrnci,
koření hungaria,
recepty výborný bůček
Suroviny:
bůček vepřový,
koření hungaria,
kmín celý,
cibule,
česnek,
sůl,
zelí kysané,
cibule,
olej olivový,
feferonka čerstvá,
okurka salátová,
pepř
Komentáře (15)
Díky
Casino: jo, máš recht, ale já nechtěl hýbat s receptem....jen pro mne doplnit - zajímalo mě, jaká teplota odpovídá době vaření 6hod (abych mohl PH nasimulovat)
PH nemám, IQ neznám
No, bůček snad udusíte či upečete i bez receptu, že
Za složení oného koření