Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček Hungaria se zelným salátem

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 360 min Doba přípravy: 360 min

360 min (360 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 974 kJ /
1 428 kcal
Bílkoviny61,89 g
Tuky119,75 g
Vláknina13,57 g
Cholesterol 184 mg
Sodík 253 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy22,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z koření Hungaria, utřeného česneku, soli a kmínu umícháme pastu, kterou potřeme celý bůček a necháme jej tak hodinu odležet v lednici. Krok 2: Cibuli nakrájíme a vložíme do pomalého hrnce. Na ni uložíme naložený bůček, přidáme cca 1/2 dcl vody, hrnec uzavřeme a vaříme na LOW 6 hodin Krok 3: Zelí překrájíme a dáme do misky. V kastrůlku orestujeme na olivovém oleji nakrájenou cibuli. Nerestujeme déle, než 1 minutu a přidáme ji k zelí. Kapii, feferon a okurku nakrájíme nadrobno a přidáme do misky se zelím a cibulí. Vše promícháme a můžeme podávat s nakrájeným bůčkem

Zveřejněno 14. 1. 2017

Poznámka autorky JanaDorazinova

Koření Hungaria je od Rojíka, je velmi pikantní a určitě ho každý nemá, proto dodávám složení:

Sůl, paprikové floky, hořčice, cibule, sl. paprika, koriandr, pepř černý, saturejka, oregano.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůček Hungaria se zelným salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kWMv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůček Hungaria se zelným salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kWMv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

:yes:

Kde prosím koupím koření Hungaria,...nemusím doufám do Maďarska ;-);-):-):-)

Blanka Dostalova: tady je odkaz na eshop https://www.rojikovokoreni.cz/hungaria/p24

Zobrazit starší odpověď

Marie Švarcová 20. 1. 2017 14:46
:yes::yes::yes::yes::yes: nemám pomalý hrnec ale mám Ultra Pro, ve kterém se maso peče bez podlévání a je naprosto fantastické, dělám v tom všechna masa i guláš, svíčkovou, ptáčky apod. Tento recept je skvělý i to koření je výborné.
Díky :-K

Marie Švarcová : Tak ten neznám;-), ale určitě bude taky skvělý :-)

Jani: děkuji za informace, pokusím se toho přidržet a současně budu spoléhat na svůj nos, že mě včas bude varovat :-D:-K

Casino: jo, máš recht, ale já nechtěl hýbat s receptem....jen pro mne doplnit - zajímalo mě, jaká teplota odpovídá době vaření 6hod (abych mohl PH nasimulovat) :-8

Ivosisko: No, nevím, jaká teplota je v pomalém hrnci, nemám k němu teploměr. Každopádně se v něm maso nespálí. Do klasického pekáče je pochopitelně nutné přidat víc vody a podle potřeby přilévat, dokud není bůček měkký.

Dost mě to zajímá, ale nemaje PH a v poslední době ani IQ :-D, mohl by mi někdo nápovědět základní parametry pro OH (obyčejný hrnec)? :-O :-?

Ivosisko: V klasickém pekáči lze pochopitelně taky upéct bůček.. Takže zhruba 80 minut na 180 stupňů, ke konci bych přidala na výkonu na 220 stupňů. Záleží, jak velký bůček pečeme, podle toho dobu zkrátíme, nebo prodloužíme.

Zobrazit starší odpověď

to bude dobré...:yes:

:yes::yes:<3

:-K:yes:

Tématické fráze:
egypt hungaria, hungaria, jak upéct výborný bůček, ovarový bůček, výborný bůček, búček na kmíně, naloženy buček, zelný salát z kysaného zelí, bůček v pomalém hrnci, egypt hungarda, měkký bůček recept, búček s mrkví, klasicky bůček, pečený bůček v pomalém hrnci, výborný naložený bůček, měkký bucek, bůček recepty, bucek se zelim v pomalem hrnci, koření hungaria, recepty výborný bůček

Suroviny:
bůček vepřový, koření hungaria, kmín celý, cibule, česnek, sůl, zelí kysané, cibule, olej olivový, feferonka čerstvá, okurka salátová, pepř

Přidat fotografie receptu