Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr flamendr

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Denisa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 416 kJ /
338 kcal
Bílkoviny5,10 g
Tuky1,32 g
Vláknina18,19 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy39,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli, celer a mrkev nakrájíme na malé kousky. Krok 2: V hrnci svaříme vodu s vínem. Pak opatrně vsypeme zeleninu s pepřem a bobkovým listem a osolíme. Krok 3: Filety z kapra osolíme, zakapeme citronovou štávou a vložíme do vody se zeleninou. Vaříme na mírný stupeň asi 20 minut. Krok 4: Hotovou rybu opatrně vyndáme. Pak porce naskládáme na talíř a přidáme scezenou zeleninu.

Zveřejněno 6. 6. 2009

Poznámka autorky Denisa

Jako příloha jsou nejlepší opečené brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr flamendr

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2REj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr flamendr

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2REj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Deniso:-)nádhera.Vypadá moc šťavnatě a voňavě:-pJsem totiž "rybičková-kapříková" a tak se těším na každý nový receptík:-D.Taky jednoho zrovna chystám;-) a receptík pak přidám.Jo a tady je ode mě samozřejmě první boďka;-):-)

Tématické fráze:
veprovy flamendr, top recepty kapr, řepíkový celer, flamendr foto, vepřový flamendr recept, jak vypadá repikovy celer, nejlepší flamendr, nejlepsi recept na flamendr, recept na řepíkový cerel, recepty ryba flamendr, jehneci flamendr, cerel řepíkovy, salát flamendr, recept kapri nugetky, flamendr-recept, tortilla s tuňákem, recept na vepřový flamendr, vepřový flamendr foto, top recepty na kapra, top recept na z kapra

Suroviny:
cibule, mrkev, celer řapíkatý, voda, víno bílé, pepř celý, bobkový list, sůl, kapr, citron

Přidat fotografie receptu