Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 821 kJ / 4 977 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,11 g |
Tuky | 242,30 g |
Vláknina | 52,50 g |
Cholesterol | 631 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 561,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience na těsto (měkké máslo) smícháme v misce a vypracujeme tuhé těsto.
Krok 2: Z těsta lžičkou vykrajujeme malé noky, které vaříme v hrnci s mírně osolenou vodou. Jakmile noky vyplavou, vyjmeme je z vody a dáme do větší misky.
Krok 3: Noky pokapeme rozpuštěným máslem, přimícháme povidla a cukr s mákem.
Zveřejněno 20. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ušubraný regiment
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgAq
Moje poznámka
Ušubraný regiment
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgAq
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 10 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 10 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 11 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 11 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 8 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 8 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 8 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 10 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 10 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 11 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 11 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 11 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 13 hodinami
Tématické fráze:
dochuceni mletého maku,
mák dochuceni,
noky s povidlím a máslem,
dochucení máku
Suroviny:
vejce,
mléko,
máslo,
mouka hrubá,
cukr moučkový,
sůl,
mák mletý,
cukr moučkový,
povidla švestková,
máslo
Komentáře (2)