Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnekové řízečky z hovězího srdce

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie700 kJ /
167 kcal
Bílkoviny6,87 g
Tuky1,23 g
Vláknina21,21 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 337 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy23,52 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí srdce očistíme od blan a žilek a rozpůlíme. Pořádně omyjeme a vložíme do hrnce s očištěnou kořenovou zeleninou, cibulí, česnekem a kořením. Vaříme do měkka. Krok 2: Měkké srdce vyjmeme a necháme zchladnout. Vývar nám zůstane na skvělou polévku. Ze srdce nakrájíme úhledné plátky. Kousky a zbytky dáme do polévky Krok 3: Nakrájené kousky potřeme prolisovaným česnekem, posypeme kořením nebo mletým pepřem a necháme chvíli uležet. Krok 4: Odležené kousky obalíme v mouce, rozšlehaným vejcem s hořčicí, a strouhance smíchané se sýrem. Smažíme v rozehřátém oleji z obou stran. Podáváme s bramborovou kaší.

Zveřejněno 27. 1. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnekové řízečky z hovězího srdce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nonv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnekové řízečky z hovězího srdce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nonv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
hovězí srdce recepty, hovězí srdce, hovezi srdce recept, recept na hovězí srdce, recepty na hovezi srdce, hovězí na česneku, hovězí srdce-recepty, recept hovězí srdce, hovezi srdce priprava, recepty hovězí srdce, srdce hovezi recept, hovězí srdce smažené, hovězí recepty, smažené hovězí srdce recept, recepty z hovězího srdce, recept z hoveziho srdce, býčí koule recept, smažené hovězí srdce česnek, příprava hovězího srdce, hovězí srdce pomazánka

Suroviny:
srdce hovězí, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sůl, česnek, koření na steaky, mouka hladká, hořčice, parmazán, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu