Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 256 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,68 g |
Tuky | 46,16 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 33,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený květák s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nqx
Moje poznámka
Smažený květák s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nqx
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 32 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
smazeny kvetak s bramborem,
kvetak ve fritéza,
fritujeme,
smažený karfiol,
jak dlouho fritovat,
jak fritovat květák,
kvetak ve frieze,
kvetak s kasi,
recept květák ve fritéze,
fritujeme rizky,
květák v fritéze,
karfiól doba varu,
květák fritujeme ve friteze,
smazeny kvetak bez fritezy,
fertal,
smažený květák,
kvetak recepty,
fritujeme bez oleje recepty,
obalovany kvetak bramborová kaše,
kvetak doba varu
Suroviny:
květák,
sůl,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
voda,
strouhanka,
olej,
zelenina čerstvá,
tatarská omáčka,
nať petrželová
Komentáře (2)