Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 200 kJ / 2 916 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,14 g |
Tuky | 183,68 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 979 mg |
Sodík | 3,19 g |
Sůl | 7,86 g |
Sacharidy | 207,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Spaghetti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgB
Moje poznámka
Spaghetti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgB
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 14 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrový bulgur
TondaJ před 1 hodinou
Makový (ořechový) závin od Lidušky
tiborbarsony před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Eranis před 3 hodinami
Celerovo - sýrové placičky
Kucharice před 3 hodinami
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Sahula před 9 hodinami
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 11 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 13 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 14 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 14 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
spagety pomodoro,
špagety pomodoro recept,
spageti bolognese,
špageti pomodoro,
těstoviny pomodoro,
spagety,
spagety al pomodoro,
spagetti bolognese,
recept těstoviny,
recept špagety pomodoro,
spagetti pomodoro,
špagety pomodore,
špageti primavera,
těstoviny al pomodoro,
recepty spagety,
spagetti bolognese recept,
spageti ala bolognese,
spagety recept,
špageti bolognese recept,
recept na spagety
Suroviny:
vejce,
smetana,
pažitka,
parmazán,
slanina,
těstoviny špagety,
sůl,
pepř
Komentáře (3)