Suroviny
Porce: 12 až14 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 651 kJ / 2 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,84 g |
Tuky | 244,55 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 149 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 58,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Královnina polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98N8
Moje poznámka
Královnina polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98N8
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 10 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 11 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 12 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 3 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 3 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 4 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 4 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 5 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 6 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 8 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 9 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 9 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 9 hodinami
Tématické fráze:
polévka z bažantí slepice,
svatební polévka,
polévka z jehněčího,
polevka z jehněčího masa,
silný slepičí vývar,
jehněčí maso/polévky,
jehněčí polévka,
kvalitní slepičí vývar,
svatební polévka recept,
svatební vývar,
bibinka polévky,
královnino kuře recept,
kvalitní polévka,
kvalitní slepici polévka,
srbské svatební recepty,
hodová polévka,
polévka s drůbežími knedlíčky recepty,
polevka z jehněčí,
bažantí královska polevka,
polévky jehněčí
Suroviny:
slepice,
polévková zelenina,
smetana ke šlehání,
máslo,
mouka hladká,
žloutek,
víno bílé suché
Komentáře (10)