Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso na špejli se zeleninou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba tepelné úpravy: 90 min

90 min (90 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 914 kJ /
2 130 kcal
Bílkoviny101,31 g
Tuky183,80 g
Vláknina7,73 g
Cholesterol 332 mg
Sodík 4,29 g
Sůl10,50 g
Sacharidy15,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Panenku nakrájíme na proužky o síle cca 1 cm. V misce smícháme koření se sójovou omáčkou, naložené maso necháme cca 1 hodinu uležet v lednici. Krok 2: Mezitím nakrájíme anglickou slaninu na kousky a stejně tak zeleninu s cibulí. Krok 3: Na jehlice napichujeme mezi proužky panenky tenké plátky anglické slaniny a dále střídavě ostatní suroviny. Krok 4: Na větší pánvi rozpálíme olej a opečeme ze všech stran, dokud není maso měkké. Podávala jsem s hranolky a oblohou.

Zveřejněno 12. 3. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso na špejli se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lmrg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso na špejli se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lmrg

Marie

Tématické fráze:
bůček na špejly, platky masa na spejli, maso na špejli české, vepr maso recepty s oblohou zelenina, mleté na spejli madarsko recept, vepřové maso se zeleninou na špejli, žampionové recepty na špejly, thajske maso na spejli, thajske maso na špejly

Suroviny:
panenka vepřová, slanina anglická, cibule červená, slanina anglická, rajče, paprika čerstvá bílá, paprika sušená sladká, omáčka sojová, česnek práškový, pepř mletý, sůl, olej slunečnicový

Přidat fotografie receptu