Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso na špejli se zeleninou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba tepelné úpravy: 90 min

90 min (90 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 914 kJ /
2 130 kcal
Bílkoviny101,31 g
Tuky183,80 g
Vláknina7,73 g
Cholesterol 332 mg
Sodík 4,29 g
Sůl10,50 g
Sacharidy15,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Panenku nakrájíme na proužky o síle cca 1 cm. V misce smícháme koření se sójovou omáčkou, naložené maso necháme cca 1 hodinu uležet v lednici. Krok 2: Mezitím nakrájíme anglickou slaninu na kousky a stejně tak zeleninu s cibulí. Krok 3: Na jehlice napichujeme mezi proužky panenky tenké plátky anglické slaniny a dále střídavě ostatní suroviny. Krok 4: Na větší pánvi rozpálíme olej a opečeme ze všech stran, dokud není maso měkké. Podávala jsem s hranolky a oblohou.

Zveřejněno 12. 3. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso na špejli se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lmrg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso na špejli se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lmrg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
bůček na špejly, platky masa na spejli, maso na špejli české, vepr maso recepty s oblohou zelenina, mleté na spejli madarsko recept, vepřové maso se zeleninou na špejli, žampionové recepty na špejly, thajske maso na spejli, thajske maso na špejly

Suroviny:
panenka vepřová, slanina anglická, cibule červená, slanina anglická, rajče, paprika čerstvá bílá, paprika sušená sladká, omáčka sojová, česnek práškový, pepř mletý, sůl, olej slunečnicový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu