Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šumavský bochník

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 831 kJ /
2 589 kcal
Bílkoviny89,74 g
Tuky18,33 g
Vláknina33,06 g
Cholesterol 23 mg
Sodík 6,58 g
Sůl16,38 g
Sacharidy500,42 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny dáme do pekárny v pořadí, jak je napsáno, program Klasik, kůrka střední, velikost větší. Krok 2: Po pípnutí přidáme semínka a česnek.

Zveřejněno 10. 6. 2009

Poznámka autorky JanaDorazinova

Recept mám od kamarádky své dcery.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šumavský bochník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOg7

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šumavský bochník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOg7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Blesik: no, to nevím, každopádně soli můžeš dát i víc.;-)

Ahojky, koupila jsem si prvně pekárnu a do 1. chleba dala lžičku a půl soli. Nebyl vůbec slaný, tak mne napadlo, jestli tou lžičkou nemysleli odměrku?

Zdenka1 tak to mám frakt radost:-):-K

Jani, to víš, že ano:-))

: Zdenka1 a chutnal?

Jani, dovolila jsem si přidat fotku a posílám bodík.

Vypadá suprově ukládám do oblíbených,koukám jak se rychle učíš bez pečky už ani ránu vid?:-);-):-)):yes:

bodík ode mě !:yes:

Cháááá, ty jsi jako já, mě manžel zase nechává všechny patky, taky kůrky miluju a nechávám si je taky nakonec jako lahůdku- přesně jako Láďa:-D

No, Bibi, abych ti pravdu řekla, zrovna tady u toho chleba, nevím, proč mne napadlo, udělat si jen těsto a upéct ho v troubě. Jakou by jako měl kůrku z trouby, protože už tahle, z pekárny je strašně skvělá. Láďa si ji vždycky nechává nakonec a já, když se otočil, jsem mu ji snědla!:-!:-)):-D:-))

Jani, klobouk dolů, ty už s tou pekárnou zacházíš, jak se svojí starou známou a čím dál lépe;-) tady vidíš o co přicházím bez pekárny, bééé,bééé;-( Ale bodíka ti dát prostě musím:yes:

Ten se ti opravdu povedl :-!:yes::yes::-D

No, teď, když vychladnul, musím říct, že je opravdu moc dobrý:-p. Přítel si ukrojil takový kvádr:-D, že jsem nevěřila, že to může sníst a snědl, jako by se nechumelilo. Já jsem si dala půl toho krajíce s máslem a rajčátkem a fakt musím sama sebe pochválit:-D:-)), nebo, že by pekárnu?;-)

Hezej chlebík Jani a vyzkouším ho už proto, že je ze Šumavy jako já. Bodík je Tvůj:-))

vypadá na pohodu a svěží :-D

Tématické fráze:
šumavsky chléb, šumavský chleba, šumavský chléb recept, šumavský chleba recept, recept na šumavský chléb, recept na šumavský chleba, šumavský chléb z domácí pekárny, šumavská pekarna, staré šumavské recepty, recept sumavsky chleb, bochník chleba, chléb šumavský, šumavský chléb - recept, šumavský domácí chléb, recept šumavský chleba, jak upect chleba, šumavský chléb z pekárny, šumavský chleba z domácí pekárny, šumavské pekarny, chléb šumava recept

Suroviny:
mléko, ocet, sůl, cukr, mouka hladká, mouka chlebová, mouka celozrnná žitná, mouka celozrnna pšeničná, droždí sušené, semínka slunečnicová, kmín celý, česnek, brambory

Přidat fotografie receptu