Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 451 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,01 g |
Tuky | 0,77 g |
Vláknina | 13,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 15,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňské špagety II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5LK
Moje poznámka
Boloňské špagety II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5LK
Nejnovější recepty
Slané vaječné řezy
Přidáno před 9 hodinami
Chlebíčky s paštikou z hlívy
Přidáno před 10 hodinami
Falešná vafle
Přidáno před 10 hodinami
Smoothie z řapíkatého celeru a banánu
Přidáno před 10 hodinami
Dietní utopenci z lyonského salámu
Přidáno před 10 hodinami
Slavnostní huspenina
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicový krém
Misicka77 před 6 minutami
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
Christine před 5 hodinami
Rychlokoláč s drobenkou
Suchos182 před 7 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
HelenSramkova před 7 hodinami
Vepřová plec v cibulovo-česnekové omáčce
Valis před 8 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Valis před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
pikador před 8 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
vozlenka před 8 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Capri1412 před 9 hodinami
Domácí langoše
Luciekaci před 9 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší boloňské špagety,
nejlepší omáčka na špagety,
nejlepší špagety,
jak vařit v parním hrnci,
nejlepší bolonska omacka,
těstoviny v parním hrnci,
bolonské špagety s mrkví,
boloňské špagety,
boloňské špagety s vínem,
nejlepsi parni hrnec,
bolonské spageti,
domácí boloňská omáčka,
bolonská omáčka z čerstvých rajčat,
bolonske spagety z cerstvych rajcat,
špagety s parmezánem,
jak varit spagety,
nejlepší boloňské špagety s mletým masem recept,
omáčka na špagety sterilovaná,
boloňská omáčka sterilovaná,
těstoviny s parmezánem
Suroviny:
maso hovězí mleté,
olej,
cibule,
mrkev,
celer,
sůl,
pepř,
mléko,
víno bílé,
rajče,
protlak rajčatový,
těstoviny špagety,
parmazán
Komentáře (19)