Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 451 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,01 g |
Tuky | 0,77 g |
Vláknina | 13,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 15,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňské špagety II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5LK
Moje poznámka
Boloňské špagety II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5LK
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 32 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší boloňské špagety,
nejlepší omáčka na špagety,
nejlepší špagety,
jak vařit v parním hrnci,
nejlepší bolonska omacka,
těstoviny v parním hrnci,
bolonské špagety s mrkví,
boloňské špagety,
boloňské špagety s vínem,
nejlepsi parni hrnec,
bolonské spageti,
domácí boloňská omáčka,
bolonská omáčka z čerstvých rajčat,
bolonske spagety z cerstvych rajcat,
špagety s parmezánem,
jak varit spagety,
nejlepší boloňské špagety s mletým masem recept,
omáčka na špagety sterilovaná,
boloňská omáčka sterilovaná,
těstoviny s parmezánem
Suroviny:
maso hovězí mleté,
olej,
cibule,
mrkev,
celer,
sůl,
pepř,
mléko,
víno bílé,
rajče,
protlak rajčatový,
těstoviny špagety,
parmazán
Komentáře (19)