Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brynzová pomazánka s jarní cibulkou

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 113 kJ /
744 kcal
Bílkoviny0,70 g
Tuky82,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Máslo necháme změknout při pokojové teplotě. Cibulku nakrájíme na půlkolečka. Krok 2: V misce rozmačkáme brynzu a postupně přidáváme změklé máslo. Krok 3: Pořádně rozmícháme, přidáme jarní cibulku, špetku mleté papriky a můžeme přidat i pálivou papriku. Krok 4: Mažeme na pečivo.

Zveřejněno 27. 3. 2017

Poznámka autorky Johanka128

Máslo je dobré přidávat postupně a ochutnat. Dodá pomazánce jemnou chuť, ale je třeba, aby si přesné množství určil každý sám.

Pálivá paprika je jen pro jemné zvýraznění chuti, nemusí vůbec být, stejně jako sůl nebo další dochucovadla.

Bryndzové pomazánky tu jsou, ale v takovéto základní jemné podobě jsem ji tu nenašla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brynzová pomazánka s jarní cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LmoW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brynzová pomazánka s jarní cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LmoW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
nejlepší brynzová pomazánka, pomazánka s jarní cibulkou, recepty s jarní cibulkou, bryndzová pomazánka, bryndzove pomazanka, brynzová pomazánka s tvarohem a se salámem, dietníbrynzová pomazánka, jarní pomazanka, bryndzové pomazánky

Suroviny:
brynza, máslo, cibulka jarní, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu