Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vaječno - mrkvová pomazánka

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 657 kJ /
874 kcal
Bílkoviny53,80 g
Tuky59,62 g
Vláknina8,95 g
Cholesterol 1,45 g
Sodík 837 mg
Sůl1,87 g
Sacharidy27,31 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mrkvu očistíme, uvaríme v slanej vode. Uvaríme vajcia na tvrdo. Krok 2: Mrkvu a olúpané vajcia rozmixujeme so smotanou, smotanu pridáme podľa potreby. Osolíme, okoreníme, vmiešame horčicu. Krok 3: Na koniec vmiešame cibuľu a pažítku pokrájanú na drobno.

Zveřejněno 12. 4. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vaječno - mrkvová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gWlD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vaječno - mrkvová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gWlD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

dělám se syrovou mrkví, tak ted vyzkouším s uvařenou :)

Frantiska: Ja mám akosi radšej v pomazánkach varenú mrkvu...:-8 Vďaka za reakciu.

Tématické fráze:
mrkvová pomazánka, mrkvová pomazánka recept, maslova mrkvova pomazanka

Suroviny:
vejce, mrkev, smetana kysaná, cibule, pažitka, sůl, pepř bílý, hořčice

Přidat fotografie receptu