Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 887 kJ / 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,68 g |
Tuky | 30,48 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 3,97 g |
Sůl | 7,92 g |
Sacharidy | 19,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barmská nudlová polévka (Ohn-no-kauk-swey)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWLW
Moje poznámka
Barmská nudlová polévka (Ohn-no-kauk-swey)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWLW
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 50 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 20 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 23 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
ohn a voda,
barmská kuchyně recepty,
barmská kuřecí polévka,
barmská vejce,
cinska polevka s koriandrem,
barmskáa kuchyně recepty,
barmska vejxe recept,
voda a ohn,
čínské nudle s koriandrem,
husí čínská polévka,
recept na hustou nudlovou polévku,
husi polevka,
kuřecí prsa čínské nudle kokosové mléko recept
Suroviny:
prsa husí,
omáčka rybí,
voda,
sůl,
chilli,
olej arašídový,
mléko kokosové,
vejce,
česnek,
cibule,
chilli paprika čerstvá,
cizrna,
nudle čínské
Komentáře (3)