Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékaná cibulačka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tapinka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 926 kJ /
460 kcal
Bílkoviny9,00 g
Tuky46,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 400 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy2,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Knorr cibulačku vsypte do 800 ml vody a vařte na mírném ohni 5 minut. Občas zamíchejte. Krok 2: Plátky chleba opečte na rozpáleném oleji dozlatova. Krok 3: Polévku nalijte do ohnivzdorných talířů, navrch položte plátek opečeného chleba, posypte je sýrem. Dejte zapéct do trouby na 180 st. asi na 3-4 minuty. Poté servírujte.

Zveřejněno 14. 6. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékaná cibulačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2RwW

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékaná cibulačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2RwW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Papriko, protože rohlíky nemůžeš na cibulačku položit syrové. Opečou se jako toasty, pak se pokladou na polévku, posypou sýrem a teprve potom zapékají v troubě.
Taky si myslím, že domácí cibulačka je tak rychlá a dobrá, že je škoda dělat jí z pytlíku.

Podle mě to je těma rohlíkama, ty se vždycky moc rychle nasáknou. V restauraci většinou chleba smaží ve friťáku, proto vydrží déle křupavý a nerozmočí se.

tak na tu jsem také koukala, jen jsem nesehnala tu "pytlíkovku", raději bych také ty toustíky udělala zvlášť ;-)

Papričko, i když to nedopadlo podle Tvých představ, tak jste jedli z nádherných misek a fotky jsou taky :yes:

Tak teď jsem trochu v rozpacích. Musím se přiznat, že na tomto receptu mi bylo sympatické hlavně to, že neměl fotku. Cibulačku jsem radši udělala svojí (cibule, máslo, ol. olej, voda, bujón, petrželka) a ne z pytlíku. Mám i trochu problém s tím chlebem. V restauraci jsem při cibulačce (pokud má velký toast) cítím vždy nesvá, protože nevím, co s ním v tom talíři a s lžící v ruce mám dělat ???:-// Tak jsem zvolila kompromis a udělala jsem "polotoasty" z rohlíku. Nevím, kde jsem udělala chybu, ale při zapékání se nasákly polévkou a už to nebylo ono. Příště asi zůstanu u klasických krutonů, které sypu do polévky až na stole.:-/

:yes::yes:

hm, dobrá a zajímavá rychlovka, když není čas vařit, šup a je v oblíbených. Bodík !

Tématické fráze:
zapečená cibulačka, dobrá cibulačka, domácí cibulačka, cibulačka, cibulačka v chlebu, zapékaná francouzská cibulačka, zapékací misky na cibulacku, francouzská cibulačka zapečená, zapekaci miska na cibulacku, recept na cibulačku, cibulova polevka se zapecen, cibulačka zapečená, cibulačka v troubě, francouzká cibulová polévka se zapečenou bagetou, zapečena cibulačka recept, cibulačka recept, cibulačka chléb, miska na cibulačka, francouzská cibulačka v chlebu, francouzká cibulačka v chlebu

Suroviny:
pastýřská cibulačka, sýr nastrouhaný, chléb, olej rostlinný

Přidat fotografie receptu