Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékaná cibulačka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tapinka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 926 kJ /
460 kcal
Bílkoviny9,00 g
Tuky46,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 400 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy2,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Knorr cibulačku vsypte do 800 ml vody a vařte na mírném ohni 5 minut. Občas zamíchejte. Krok 2: Plátky chleba opečte na rozpáleném oleji dozlatova. Krok 3: Polévku nalijte do ohnivzdorných talířů, navrch položte plátek opečeného chleba, posypte je sýrem. Dejte zapéct do trouby na 180 st. asi na 3-4 minuty. Poté servírujte.

Zveřejněno 14. 6. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékaná cibulačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2RwW

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékaná cibulačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2RwW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Papriko, protože rohlíky nemůžeš na cibulačku položit syrové. Opečou se jako toasty, pak se pokladou na polévku, posypou sýrem a teprve potom zapékají v troubě.
Taky si myslím, že domácí cibulačka je tak rychlá a dobrá, že je škoda dělat jí z pytlíku.

Podle mě to je těma rohlíkama, ty se vždycky moc rychle nasáknou. V restauraci většinou chleba smaží ve friťáku, proto vydrží déle křupavý a nerozmočí se.

tak na tu jsem také koukala, jen jsem nesehnala tu "pytlíkovku", raději bych také ty toustíky udělala zvlášť ;-)

Papričko, i když to nedopadlo podle Tvých představ, tak jste jedli z nádherných misek a fotky jsou taky :yes:

Tak teď jsem trochu v rozpacích. Musím se přiznat, že na tomto receptu mi bylo sympatické hlavně to, že neměl fotku. Cibulačku jsem radši udělala svojí (cibule, máslo, ol. olej, voda, bujón, petrželka) a ne z pytlíku. Mám i trochu problém s tím chlebem. V restauraci jsem při cibulačce (pokud má velký toast) cítím vždy nesvá, protože nevím, co s ním v tom talíři a s lžící v ruce mám dělat ???:-// Tak jsem zvolila kompromis a udělala jsem "polotoasty" z rohlíku. Nevím, kde jsem udělala chybu, ale při zapékání se nasákly polévkou a už to nebylo ono. Příště asi zůstanu u klasických krutonů, které sypu do polévky až na stole.:-/

:yes::yes:

hm, dobrá a zajímavá rychlovka, když není čas vařit, šup a je v oblíbených. Bodík !

Tématické fráze:
zapečená cibulačka, dobrá cibulačka, domácí cibulačka, cibulačka, cibulačka v chlebu, zapékaná francouzská cibulačka, zapékací misky na cibulacku, francouzská cibulačka zapečená, zapekaci miska na cibulacku, recept na cibulačku, cibulova polevka se zapecen, cibulačka zapečená, cibulačka v troubě, francouzká cibulová polévka se zapečenou bagetou, zapečena cibulačka recept, cibulačka recept, cibulačka chléb, miska na cibulačka, francouzská cibulačka v chlebu, francouzká cibulačka v chlebu

Suroviny:
pastýřská cibulačka, sýr nastrouhaný, chléb, olej rostlinný

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu