Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 717 kJ / 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,69 g |
| Tuky | 39,06 g |
| Vláknina | 9,75 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 44 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 39,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bramboru nakrájíme na menší kostičky a dáme vařit do vývaru z vepřového masa. Přidáme nadrobno nakrájené jarní cibulky (bílou část), nasekanou feferonku, nadrobno nakrájený stonek řapíkatého celeru a nasekaný česnek. Přilijeme zeleninový vývar. Přisolíme. Opepříme. Vmícháme oregano.
Krok 2: Brambory vaříme do měkka. Přidáme nadrobno nakrájené vepřové koleno a propláchnuté fazole. Povaříme. Přidáme něco zelené natě jarních cibulek, vmícháme mouku rozmíchanou v troše vody. Povaříme už jen krátce.
Krok 3: Podáváme posypané natí jarní cibulky a s dalamánkem.
Zveřejněno 8. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená fazolačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DKM6
Moje poznámka
Uzená fazolačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DKM6
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 26 minutami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 3 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 5 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 6 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 7 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 8 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 9 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 9 hodinami
Tématické fráze:
fazolacka s uzenym masem,
fazolačka z konzervy,
fazolacka z uzeného masa,
fazolacka z uzeneho,
fazole z konzervy s uzeným masem,
fazolačka z uzeného vývaru,
fazolačka recepty,
fazolačka zkonzervy,
fazolacka,
uzená fazolačka,
fazolacka z uzeniny,
fazulacku uzenim brabory,
vařené fazole v uzenem vývaru,
vývar z uzeného masa v receptech,
fazolacka s konzervy,
recepty z uzeného kolena,
uzená fazolačka,
fazolačka s vývarem z uzeného masa,
fazolacka z uzenin,
recepty fazolacka
Suroviny:
maso uzené,
vývar zeleninový,
brambory,
celer řapíkatý,
feferonka,
cibulka jarní,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
česnek,
fazole červené sterilované,
koleno vepřové,
koření oregáno
Komentáře (1)