Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzená fazolačka

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mojetara mojetara

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 717 kJ /
649 kcal
Bílkoviny31,69 g
Tuky39,06 g
Vláknina9,75 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 44 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bramboru nakrájíme na menší kostičky a dáme vařit do vývaru z vepřového masa. Přidáme nadrobno nakrájené jarní cibulky (bílou část), nasekanou feferonku, nadrobno nakrájený stonek řapíkatého celeru a nasekaný česnek. Přilijeme zeleninový vývar. Přisolíme. Opepříme. Vmícháme oregano. Krok 2: Brambory vaříme do měkka. Přidáme nadrobno nakrájené vepřové koleno a propláchnuté fazole. Povaříme. Přidáme něco zelené natě jarních cibulek, vmícháme mouku rozmíchanou v troše vody. Povaříme už jen krátce. Krok 3: Podáváme posypané natí jarní cibulky a s dalamánkem.

Zveřejněno 8. 5. 2017

Poznámka autora mojetara

Pokud vám zbyde vývar z uzeného masa, posuňte ho na stůl, nevylévejte. Recept také na http://www.mojetara.cz/recipe/uzena-fazolacka-zbyl...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzená fazolačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DKM6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzená fazolačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DKM6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
fazolacka s uzenym masem, fazolačka z konzervy, fazolacka z uzeného masa, fazolacka z uzeneho, fazole z konzervy s uzeným masem, fazolačka z uzeného vývaru, fazolačka recepty, fazolačka zkonzervy, fazolacka, uzená fazolačka, fazolacka z uzeniny, fazulacku uzenim brabory, vařené fazole v uzenem vývaru, vývar z uzeného masa v receptech, fazolacka s konzervy, recepty z uzeného kolena, uzená fazolačka, fazolačka s vývarem z uzeného masa, fazolacka z uzenin, recepty fazolacka

Suroviny:
maso uzené, vývar zeleninový, brambory, celer řapíkatý, feferonka, cibulka jarní, mouka hladká, sůl, pepř, česnek, fazole červené sterilované, koleno vepřové, koření oregáno

Přidat fotografie receptu