Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perkelt z polského salámu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

clupmi clupmi

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 880 kJ /
688 kcal
Bílkoviny67,90 g
Tuky32,80 g
Vláknina7,88 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 2,17 g
Sůl5,00 g
Sacharidy27,63 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Salám oloupeme a nakrájíme na kostičky, cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno, rajče oloupeme a nakrájíme na kostičky, papriky umyjeme, vykrojíme vnitřek a nakrájíme na proužky. Krok 2: Na sádle orestujeme cibuli do zlatova, přidáme sladkou mletou papriku, zamícháme a hned přilijeme vývar. Přidáme salám, rajčata a papriky. Vaříme cca 20 minut. Krok 3: Dosolíme, opepříme a nakonec zakápneme tabascem.

Zveřejněno 14. 5. 2017

Poznámka autora clupmi

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Perkelt z polského salámu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wNp8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Perkelt z polského salámu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wNp8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
co s polskym salámem, vaříme ze salámu, recepty s polským salamem, perkelt sesalam, recept levný na perkelt, recepty salámový -perkelt, recepty ze salámu

Suroviny:
salám, cibule, rajče, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, sádlo, paprika sušená sladká, vývar hovězí, sůl, pepř, tabasco

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu