Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěná s kapary a paprikovou pastou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie826 kJ /
198 kcal
Bílkoviny5,18 g
Tuky10,95 g
Vláknina9,19 g
Cholesterol 34 mg
Sodík 612 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy17,34 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli pokrájíme na kostičky. Maso na okrajích nařízneme a naklepeme. Potřeme hořčicí smíchanou s paprikovou pastou a kapkou oleje. Krok 2: Opepříme a orestujeme na oleji se zpěněnou cibulí v tlakovém hrnci. Když maso pustí šťávu a zatáhne se, vše zalijeme hovězím vývarem a tlakový hrnec uzavřeme. Krok 3: Tlakujeme cca 30 minut. Tlakový hrnec po vypuštění páry otevřeme. Maso se sosem přendáme do malého pekáčku, přidáme okapané malé kapary, podle chuti přidáme sůl a pepř a ještě cca 20 minut necháme dusit v rozehřáté troubě doměkka. Nakonec k masu zakvrdláme půl kelímku zakysané smetany a necháme probublat. Krok 4: Podáváme s rýží s libečkem a petrželkou.

Zveřejněno 21. 5. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěná s kapary a paprikovou pastou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EglY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěná s kapary a paprikovou pastou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EglY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

skvělý recept a kombinace chutí :-K, nedávám smetanu, trošku podleji bílým vínem a nakonec kousek másla. Doporučuji maso nesolit, až po ochutnání, paprikové pasty ( já používám maďarskou), jsou slané víc než dost. A troška pálivé pasty taky neuškodí ;-)

:yes: :yes: tlakový hrnec nepoužívám, dělám maso raději pomalu ale kapary v omáčce jsou skvělé a recept se mi líbí. :-K

Marie Svarcova: :-K děkuji

:-K:yes::yes:

" Když maso pustí šťávu a zatáhne se..."
Moc tady tomu zatahování nerozumím:-O ale konečně někdo napsal, že ač se NAPLÁTKOVANÉ maso restuje (zpravidla pak následuje moudro "že aby nepustilo šťávu"8-( tak maso stejně šťávu pustí ;-)

Úžasná šťáva!<3

Jana Remkova: děkuji:-K

To se mi moc líbí..:yes::yes:

mika59: :-Kdíky

Tématické fráze:
roštěná recept, rostenky na kaparech, hovězí roštěná s s kapary, recepty s kapary, hovězí na petrželce, roštěnky s kapary, papriková pasta, hovězí roštěnky s s kapary, roštěnky s kapari, roštěná recepty, rostenky na kaparech s hortici, recept s kapary, hovezi rostenky na kapary, roštěná na kaparech, recepty s paprikovou pastou, roštěnky na je kapary, sos omáčka v v kelimku, hovezi rostena s je kapary, roštěná na capari, kapary - recepty

Suroviny:
roštěná hovězí, pepř, sůl, olej, cibule, smetana zakysaná, kapary, rýže, bylinky

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu