Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 755 kJ / 1 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,96 g |
| Tuky | 39,62 g |
| Vláknina | 28,16 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 289 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 210,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nové brambory se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VD05
Moje poznámka
Nové brambory se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VD05
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 2 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 1 hodinou
Švestkové kostky
Noumik před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 3 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 4 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 5 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 6 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 7 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 7 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 7 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 7 hodinami
Tématické fráze:
brambory se spenatem,
jak se vaří špenát,
špenátové brambory,
jak vařit nové brambory,
nové brambory ve slupce,
jak dlouho se vaří brambory,
vaření nových brambor,
jak dlouho varit nove brambory,
postup vaření brambor,
aby se brambory nerozvařily,
nové brambory,
recept na špenátové brambory,
jak dlouho se vari nove brambory,
nové brambory vařit ve slupce,
nové brambory vařené ve slupce,
nove brambory vaření,
špenát brambory recept,
recept na brambory se špenátem,
jak dlouho vařit špenát,
vaření nových brambor ve sluoce
Suroviny:
brambory rané,
špenát listový,
česnek,
cibule,
máslo,
olej,
sůl,
pepř,
brambory
Komentáře (13)
Dokonce se voda scezená z nových brambor používá na polévky, protože obsahuje část vitaminu a mnohé minerály.
Autorkou uváděný postup na vaření brambor se doporučuje právě u brambor STARÝCH, nikoli nových.
Inak recept sa mi páči, ujkasám si ho.
A nechápu moc Váš příspěvek, žádnou kaši jsem nevařila, pouze jsem na Váš návrh se zalitím brambor horkou vodou reagovala tak, že si to dovedu představit u kaše, ne že to dělám.
Pokud bych vařila brambory na kaši, zaliji klidně horkou