Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninové kuře z PH

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Iljusa Iljusa

Snadný

Doba přípravy 420 min Doba přípravy: 420 min

420 min (420 min příprava)

Suroviny

Porce: 6 - 8

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 179 kJ /
760 kcal
Bílkoviny18,30 g
Tuky12,96 g
Vláknina44,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 615 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy92,06 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuře umyjeme, osušíme, naporcujeme a opečeme (já rovnou v kameninové nádobě). Vyndáme na talíř, opečeme zeleninu nakrájenou na kousky. Krok 2: Vložíme opět do PH maso, zeleninu, bylinky, koření, sůl, zalijeme 200 ml vína. Krok 3: Hrnec zapneme na LOW zhruba na 8 hodin, nebo High na 4 hodiny. Pro "křupavost" masíčka lze maso dopéci ještě cca 15 minut v troubě.

Zveřejněno 21. 6. 2009

Poznámka autorky Iljusa

Všimla jsem si, že je zde rubrika "pomalý hrnec", ráda vložím receptík.

Nevařím v něm dlouho, ale nemohu se jej vynachválit.

Tento recept najdete také na: http://www.zdravavarecka.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninové kuře z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y8WR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninové kuře z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y8WR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Jdu na to:yes:

bodík udělen,vypadá to luxusně:-D:-D:-!:yes::yes:

Yanull do toho jdu:yes::yes:Bodík letí:yes:Už se těším až ho budu dělat;-)

také vlastním PH takže vyhledávám recepty pro tento hrnec a mam úplně ten samy a jsem s ním nadmíru spokojena. sedmý bodík pro Tebe :yes:

Taky parádička!:yes: Mám v oblíbených a ty pilně vkládej recepty z pomalého hrnce. Jsou opravdu lákavé!:-p
Boďka!:yes:

Já si pořád říkám, sakra PH, co to je? PH faktor nějaký nebo co?:-D:-)) A on to je pomalý hrnec:-D No, tak ten nemám, ale co není, může být. Vypadá to opravdu skvěle, ale já po včerejšku jsem nějak plná.:-( Ne teda, že bych se nějak přejedla, ale trošku mne trápí zažívání. To nic nemění na tom, že máš plus, sakra, je tady tolik dobrůtek nových:-p:yes:+

Ilonko, máš to krásný a božsky nafocený postup. Měli jsme opravdu podobný oběd, ale přílohu máme každá jinou:-D Už letí, kdo:-?přece bodík:yes:

Iljušo, máš moc pěkně nafocený postup, fakt paráda:yes::yes::yes: +

Nádhera, sice nemám PH, ale to není rozhodně na závadu :-p;-):yes:

Nádherné forky a podle ingrediencí musí být výsledná chuť opravdu vynikající.:-pBodík:yes:

Tématické fráze:
kuře se zeleninou, kuře v ph, kuře z pomalého hrnce, pečené kuřecí maso s brambory, kuře z ph, zeleninové kuře, kuře na zelenině, kuře na zelenině recept, kure na zelenine z pomalého hrnce, kuře na zeleno, kure se zeleninou v pomalem hrnci, recepty z kuřete a zeleniny, recepty z ph, ph faktor, šunkové koleno, pomalý hrnec kuře, kuře v pomalém hrnci, kuře z bramborama v pomalém hrnci, kure na zelenine pomalý hrnec recepty, kuře na zeienine v ph

Suroviny:
kuře, brambory, mrkev, celer, petržel, žampiony sterilované, olej olivový, petrželka, paprika, cibule, česnek, sůl, pepř, koření provensálské, víno bílé

Přidat fotografie receptu