Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedínský guláš s kuřecím masem a houbami

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucie Tulackova

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 445 kJ /
1 062 kcal
Bílkoviny151,22 g
Tuky34,52 g
Vláknina9,36 g
Cholesterol 420 mg
Sodík 448 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy34,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do hrnce dáme máslo (olej), na kterém osmažíme cibuli, až zesklovatí. Přidáme na kostky nakrájené maso a restujeme, posypeme paprikou, ještě krátce opečeme, zalijeme asi 1 l vývaru. Přidáme zbylé koření, houby a vaříme cca 10 min. Krok 2: Přidáme kysané zelí bez nálevu a vaříme dalších cca 20 min. Poté přidáme ještě nakrájené hlávkové zelí (je měkké dříve). Krok 3: Mírně zahustíme vodou a moukou. Na závěr vlijeme smetanu a ještě krátce povaříme. Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.

Zveřejněno 24. 7. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Segedínský guláš s kuřecím masem a houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oBnA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Segedínský guláš s kuřecím masem a houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oBnA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (11)

Segediňák s hubami som ešte nikdy nerobila. Teraz som časť z neho urobila a musím povedať, že to nie je na škodu. ;-)

magdalenka: Vidíš, to je dobrý nápad, až budem mať na jeseň na záhrade podpňovky, tak vyskúšam. Díky za tip. :yes:

Zobrazit starší odpověď

I tady jsi použila v rozporu s pravidly Topreceptů oříznutou fotku z internetu, takže ji mažu :no::no::no::-//:-//:-//
https://www.istockphoto.com/ch/foto/segedin-goulas...
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/60417/rychly...

hosta:

Akurát ho pripravujem... milujem kapustu čerstvú aj nakladanu takze si pochutnam .. akurát nejem masko takze si to s manželom pekne podelíme :-D:-D:-D:yes:

mnaam hned by som si dala,vyzera to mooc chutne,ukladam na vyskusanie,segedin robievame vzdy s bravcoveho masa,ale aj toto moze byt vyborne:yes::yes::yes:

Jana Veverová 25. 7. 2017 15:49
Vypadá lákavě, ale takto dlouho vařit kuřecí prsa? No nevím. :no:

Jana Veverová: Já už bych si to nějak upravila. Doba přípravy obsahuje i přípravu toho všeho, nakrájení masa, překrájení zelí, takže když to sečtu, nebude to tak dlouho :-). Mi ty údaje dělají taky problém. Nikdy to nesleduji. Ochutnám a podle měkkosti dokončím, nenapadá mne sledovat čas :-)

Zobrazit starší odpověď

Hmm, zase trochu jinak, zajímavé a lákavé :-)

Tématické fráze:
segedínský guláš z kuřecího masa, kuřecí segedínský guláš, segedín z kuřecího masa, guláš z kuřecího masa, kuřecí guláš na houbach, kuřecí segedín, segetín z kuřecího masa, segedin s kuřecího masa, segedínský guláš s kuřecím, dobry segedinak, segedínský guláš z kuřete, segedínský guláš s houbami, segedinak, segedyn s kurecim masem, segedínský guláš se žampiony, houbový guláš s kuřecim masem, kuřecí segedín recept, segedin z kureciho, kureci houbovy guláš recept, segedénský guláš z kuřecího masa

Suroviny:
prsa kuřecí, zelí kysané, zelí bílé, houby sušené, mouka hladká, máslo, cibule, česnek, sůl, pepř, kmín celý, paprika sušená sladká, bobkový list, smetana 12%, masox

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu