Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švýcarské houbové ragú

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

hemriettas hemriettas

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 047 kJ /
2 162 kcal
Bílkoviny67,37 g
Tuky39,82 g
Vláknina55,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 74 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy343,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli necháme na oleji zesklovatět, přidáme česnek nakrájený na jemné plátky, orestujeme, přisypeme nakrájené houby a papriku nakrájenou na kostičky. Za stálého míchání osmahneme zhruba 10 minut. Pozor, aby se nepřipálily. Krok 2: Směs podlijeme bílým vínem, podle chuti osolíme a opepříme. Vmícháme tymián a pod pokličkou dusíme 10 minut. Krok 3: Podáváme s uvařenými těstovinami.

Zveřejněno 3. 8. 2017

Poznámka autorky hemriettas

Tymián jsem použila sušený a houby byla směs hřibovitých a ostatních hub.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švýcarské houbové ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pDKm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švýcarské houbové ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pDKm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
houbové ragu, recept houbove ragu, recept na houbové ragů, houbové ragů - recept, švýcarské recepty, houbové ragu recept, ragú recept, houbové recepty, houbové recepty houubove ragu s tetovinami, švicarske houbove ragu

Suroviny:
houby čerstvé, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, tymián, olej, víno bílé, sůl, pepř bílý mletý, těstoviny, petrželka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu