Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzený podbradek (lalok)

Hodnocení receptu je 4,1 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Maso pokrájíme na přibližně stejně veliké kusy a uvaříme v hodně osolené vodě s pepřem, cibulí a česnekem. Maso je třeba uvařit téměř doměkka, nerozvařit. Krok 2: Každý kus masa pak obalíme v mleté pálivé paprice a vmasírujeme ji do něj (vhodné dělat třeba v tenkých gumových rukavicích). Krok 3: Jednotlivé kousky pak zabalíme do gázy a tyto ranečky zavěsíme v udírně.
Udíme horkým kouřem asi 3-4 hodiny.

Zveřejněno 6. 8. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzený podbradek (lalok)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1ozG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzený podbradek (lalok)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1ozG

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

No, což teprve když na takovém podbradku uděláte hříbky podle Kadlik: :yes::yes::yes:https://www.toprecepty.cz/recept/40156-kadlikovy-p...

casino: to by u nás něco muselo růst:-( totální sucho.

Tolik krásy z bílého masa:-D:yes:

Krása <3

zizala, ivulinka: ano, dietní, bílé maso :-D
Podbradek moc nemusím, tak jsem jen ochutnala - ale chutnalo to i vonělo kouřem náramně:-8

Tématické fráze:
uzený vepřový lalok, vepřový lalok uzený, vepřový podbradek, vepřový lalok recepty, uzeny veprovy lalok, jakvyuditveprovylalok, pečený lalok, jak uvařit lalok, vepřový lalok, uzný vepřový lalok, jak vyudit lalok, vepřový podbradek recept, vepřový uzený lalok recepty, peceny podbradek, podbradek na na víně, lalok peceny, jak vyudit veprovy lalok, uzeny ovar, paprikový uzený lalok, lalok v paprice recepty

Suroviny:
lalok vepřový, sůl, pepř celý, cibule, česnek, paprika sušená pálivá

Přidat fotografie receptu