Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 652 kJ / 2 068 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,80 g |
| Tuky | 170,50 g |
| Vláknina | 52,00 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,35 g |
| Sůl | 8,50 g |
| Sacharidy | 84,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hlívu zbavte tuhých částí, natrhejte na kousky a uvařte do měkka.
Krok 2: Slaninu nakrájejte na kostičky a vyškvařte na suché pánvi (nejlépe woku).
Krok 3: Česnek oloupejte a nakrájejte na plátky (česnekem nešetřete). Přidejte ke slanině a nechte ho zesklovatět.
Krok 4: Vmíchejte uvařenou hlívu, prohřejte, vsypte špenát a nechte ho zavadnout. Ochuťte sójovou omáčkou. Podávejte teplé.
Zveřejněno 27. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Japonský salát se špenátem a hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mz9R
Moje poznámka
Japonský salát se špenátem a hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mz9R
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 2 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 1 hodinou
Švestkové kostky
Noumik před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 3 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 4 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 5 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 6 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 7 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 7 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 7 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty s hlívou,
japonský teply salát recept,
testovinový salat s hlivou
Suroviny:
špenát čerstvý,
hlíva ústřičná,
slanina anglická,
česnek,
omáčka sojová
Komentáře (5)