Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Japonský salát se špenátem a hlívou

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Karolina09 Karolina09

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 652 kJ /
2 068 kcal
Bílkoviny34,80 g
Tuky170,50 g
Vláknina52,00 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,35 g
Sůl8,50 g
Sacharidy84,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hlívu zbavte tuhých částí, natrhejte na kousky a uvařte do měkka. Krok 2: Slaninu nakrájejte na kostičky a vyškvařte na suché pánvi (nejlépe woku). Krok 3: Česnek oloupejte a nakrájejte na plátky (česnekem nešetřete). Přidejte ke slanině a nechte ho zesklovatět. Krok 4: Vmíchejte uvařenou hlívu, prohřejte, vsypte špenát a nechte ho zavadnout. Ochuťte sójovou omáčkou. Podávejte teplé.

Zveřejněno 27. 8. 2017

Poznámka autorky Karolina09

Recept je z jedné japonské restaurace, název bohužel nevím...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Japonský salát se špenátem a hlívou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mz9R

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Japonský salát se špenátem a hlívou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mz9R

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Salat na veceru jak vysity,ukladam na vyskusanie:yes::yes:

popoluska340: Obyčejné suroviny, jednoduchá rychlá příprava a překvapující výsledek

Bude to nepochybne skvelé! Páči sa mi veľmi tvoj recept, mne sympatické suroviny (pridala by som pepř) a jednoduchá príprava.:yes:

Tématické fráze:
recepty s hlívou, japonský teply salát recept, testovinový salat s hlivou

Suroviny:
špenát čerstvý, hlíva ústřičná, slanina anglická, česnek, omáčka sojová

Přidat fotografie receptu