Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pálivá papriková pasta

Pálivá paprika se hodí doma vždycky. Pokud máme vlastní výpěstky, je dobře je umět zpracovat i pro pozdější využití. Trvá to minimum času a do pikantních pokrmů budete mít na dlouhou dobu vlastnoručně vyrobenou přísadu.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 887 kJ /
690 kcal
Bílkoviny9,70 g
Tuky35,60 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,45 g
Sůl16,00 g
Sacharidy77,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Papriky nahrubo pokrájíme a spolu s ostatními surovinami rozvaříme. Krok 2: Vše rozmixujeme dohladka a pomalým varem odpaříme do zhoustnutí. Krok 3: Naplníme do čistých skleniček, očistíme hrdla sklenic, zavíčkujeme a zavaříme 85 °C po dobu 20 minut.

TIP: Jak zpracovat papriky

Zveřejněno 15. 9. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pálivá papriková pasta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z8DZ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pálivá papriková pasta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z8DZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pasta z pálivých paprik, pasta z pálivých paprik recept, pálivé papriky recepty, paprikova pasta, papriková pasta recept, paliva pasta recept, paliva pasta, pesto z pálivých paprik, pasta z rajčat a paprik, recepty z pálivých paprik, pasta z pálivých papriček, pasta z paprik, pasta z paprik, papriková pasta s česnekem, recept na pálivé papriky, recept na paprikové pesto, pálivá paprika recept, pesto z pálivé papriky, pálivá paprika recepty, pasta z palive papričky

Suroviny:
paprika, pasírované rajčata, feferonka, sůl, olej, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu