Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Párkbory

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Bapi17

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 870 kJ /
2 120 kcal
Bílkoviny75,77 g
Tuky29,38 g
Vláknina67,10 g
Cholesterol 907 mg
Sodík 499 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy361,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na půlky. Dáme vařit do osolené vroucí vody. Krok 2: Mezitím nakrájíme oba druhy cibule a pórek na kostičky.
Na rozpálené pánvi osmažíme cibulky do zlatova. Přidáme pórek a dále smažíme do měkka. Krok 3: Párky nakrájíme také na kostičky a přidáme na pánev k zlatavé cibulce. Celou směs na pánvi osolíme a opepříme. Pozvolna promícháme. Krok 4: Do malého hrnce dáme vařit vajíčka natvrdo (cca 8 minut). Krok 5: Uvařené brambory nakrájíme na kostičky (já je prostrkuji přes sítko na vajíčka). Do brambor přidáme pažitku a Podravku dle chuti, popř. osolíme a opepříme. Do brambor si také buď nakrájíme nebo přes sítko protlačíme vajíčka. Krok 6: Přidáme směs z pánve a vše důkladně promícháme. Podle chuti dochutíme.

Zveřejněno 23. 9. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Párkbory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4r0n

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Párkbory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4r0n

Komentáře (3)

Na co ta Podravka? Není to zbytečné tam dávat chemii?

zujali: Zvlášť, keď 60% Podravky je obyčajná kuchynská soľ. Trochu drahá. :-)

Mám ráda takové míchanice<3:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
recepty na špekáčky z ohniveho kurete

Suroviny:
brambory, cibule, cibule, pórek, párky, vejce, sůl, pepř, podravka, pažitka

Přidat fotografie receptu