Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní bagetky

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 346 kJ /
2 234 kcal
Bílkoviny63,51 g
Tuky70,56 g
Vláknina35,30 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 6,45 g
Sůl16,10 g
Sacharidy318,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: K hotovému omládku přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto, které necháme vykynout. Krok 2: Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme bagetu, kterou necháme na plechu nakynout. Před kynutím můžeme bagetku omoučit hladkou moukou a na plechu ji svrchu 2-3x lehce naříznout. Krok 3: Když bagety vykynou, upečeme je ve vyhřáté troubě (200°C/20-25min).

Zveřejněno 3. 10. 2017

Poznámka autorky cathleen

Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podzimní bagetky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LpEw

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podzimní bagetky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LpEw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Krása-vyzkouším;-):-K:yes:

kustka: děkuji <3 doufám, že budeš spokojená! ;-)

Krásné :yes:

mysulka: díky, Leni :-K

Tématické fráze:
bageta recept, recept na bagety, bagety recept, bagety recepty, top recepty na bagety, bageta recepty, recepty bagetky, bagetky, bgetky, bagetky bez drozdi, podzimni recepty 2017

Suroviny:
voda, sladěnka, mouka hladká, droždí čerstvé, voda, sádlo, semínka slunečnicová, mouka celozrnná žitná jemná, mouka špaldová hrubá, mouka hladká, sůl

Přidat fotografie receptu