Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květákový salát s ačokčou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 611 kJ /
863 kcal
Bílkoviny32,06 g
Tuky50,99 g
Vláknina23,59 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 317 mg
Sůl0,57 g
Sacharidy58,36 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Karfiol uvaríme vo vode alebo v pare dochrumkava. Necháme vychladnúť a rozoberieme na ružičky. Krok 2: Ačokču a cibuľu nakrájame na kolieska a pridáme ku karfiolu. Krok 3: Všetky prísady na zálievku premiešame a zalejeme zeleninu. Krok 4: Nakoniec vmiešame nasekané vajíčka.

Zveřejněno 5. 10. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květákový salát s ačokčou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vM3m

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květákový salát s ačokčou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vM3m

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
salát z květáku

Suroviny:
květák, ačokča, cibule červená, vejce, olej, ocet vinný bílý, hořčice, kmín drcený, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu