Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr s cizrnou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 409 kJ /
2 249 kcal
Bílkoviny190,16 g
Tuky89,54 g
Vláknina110,40 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 372 mg
Sůl0,86 g
Sacharidy102,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety kapra na oleji opečieme z oboch strán a dáme do misy. Krok 2: Na výpeku orestujeme dobleda na kolieska nakrájanú cibuľu. Pridáme cícer, pretlak, soľ, tymián a víno a necháme prejsť varom. Krok 3: Horúcu zmes nalejeme na kapra a necháme vychladnúť.
Potom vložíme na 8 hodín do chladničky. Krok 4: Podávame s chlebom alebo pečivom.

Zveřejněno 7. 10. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nrv6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nrv6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

To vypadá dobře ;-):yes:

<3<3Vy me fakt neprestanete delat chut na toho kaprika:-DMoc pekny recept,ja osobne cizrnu muzu se vsim.:-K:yes::yes:

jemmy: :-) ďakujem. Dostávam kapríky od veľmi dobrej známej, oni ich nemusia a zať len loví a loví. :-D A tak experimentujem, pretože obligátny vyprážaný kapor, alebo kapor na modro mi nič nehovorí. Mám rada nové veci. ;-)

Tématické fráze:
kapr recepty, cizrna recepty, kapr recept, kapr je cizrna, cizrna recept, cizrna recepty, cizrna_recepty, recepty z kapra, recepty z cizrny, co je cizrna, kapr s cizrnou

Suroviny:
filet z kapra, cibule, víno červené, cizrna, olej, sůl, tymián

Přidat fotografie receptu