Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plátky na zelenině z pomalého hrnce

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 240 min Doba tepelné úpravy: 240 min

240 min (240 min tepelná úprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 320 kJ /
1 750 kcal
Bílkoviny216,61 g
Tuky48,97 g
Vláknina36,10 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 496 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy99,63 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na 2 cm silné plátky.
Každý plátek posypeme česnekem, pepřem, zastříkneme olejem a takto připravené maso necháme 4 hodiny odpočinout. Krok 2: Zeleninu očistíme.
Brambory nakrájíme na silnější plátky, cibuli na půlkolečka a papriky na proužky. Krok 3: Plátky masa osolíme a ve větší pánvi na rozehřátém oleji je prudce po obou stranách opečeme. Krok 4: Do nádoby pomalého hrnce dáme se solí promíchané brambory.
Zasypeme je nakrájenou paprikou a polovinou nakrájené cibule.
Poklademe osmaženými plátky masa a zasypeme zbytkem cibule. Krok 5: Do pánve s výpekem dáme vývar, převaříme a nalijeme do pomalého hrnce.
Hrnec zakryjeme poklicí, nastavíme na II. stupeň a vaříme 4 hodiny. Krok 6: Porce na talíři posypeme zelenou petrželkou.

Zveřejněno 12. 10. 2017

Poznámka autorky Anna Kocikova

Měla jsem velice krásnou hovězí kližku, tak jsem ji použila. Zelenina pustila hodně šťávy a manžel, který moc brambory nemusí, měl rýži.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí plátky na zelenině z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3qWQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí plátky na zelenině z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3qWQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hovezi platky na zelenine, hovězí vývar v pomalém hrnci, hovězí v pomalém hrnci, hovězí plátky, pomalý hrnec hovězí vývar, recepty hovězí maso plátky, hovezi vyvar z pomaleho hrnce, hovezi zadni v pomalém hrnci, hovězí na česneku v pomalém hrnci, hovězí maso v pomalém hrnci, recepty pro pomalý hrnec, hovězí plátek na zelenině, hrniec na pomale varenie recepty, hovězí na houbách v pomalém hrnci, hovězí plátek v pomalém hrnci, recepty hovězí z pomalého hrnce, hovězí z pomalého hrnce, hovězí plátky na pivu s barev. paprikami, pomalý hrnec recepty, zeleninovy vývar pomalý hrnec

Suroviny:
hovězí zadní, vývar masový, brambory, cibule, kapie, pepř čtyř barev, česnek granulovaný, olej, olej, sůl,

Přidat fotografie receptu