Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ukrajinská pomazánka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Karolina09 Karolina09

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 869 kJ /
686 kcal
Bílkoviny108,40 g
Tuky16,70 g
Vláknina8,85 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 467 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy21,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso z polévky (hrudí, žebra - hovězí, vepřová, jehněčí...) oberte. Krok 2: Zeleninu z vývaru (mrkev, petržel, celer, řepu, zelí), okurky, nakládaná rajčata a obrané maso semelte na masovém strojku. Hmotu zřeďte vývarem dle potřeby, případně přidejte sádlo. Okyselte octem, osolte a opepřete. Krok 3: Podávejte s chlebem, posypané řeřichou, cibulkou, pažitkou......

Zveřejněno 17. 10. 2017

Poznámka autorky Karolina09

Můžete použít jakékoli vařené maso, zeleninu z boršče nahraďte třeba nakládanou zeleninu jako je Moravanka apod. V původním receptu se přidávala jakási kvašená rajčata, nejvíce mi připomínají jejich chuť sušená rajčata v oleji, ochucená octem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ukrajinská pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jwp5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ukrajinská pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jwp5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Boršč jsem vařila už mockrát, ale vždycky to všechno upotřebím do polévky. Pokud má být boršč hustý a bohatý, snad ani nemůže nic zbývat, ne?

Karolina09: Aha, u nás je maso v polévce v oblibě. Koukám, že každý máme své strávníky zmlsané jinak :-)

Zobrazit starší odpověď

:yes:

Tématické fráze:
ukrajinské recepty, fazole s masem ukrajinské jídlo, ukrajinske maso recepty, ukrajinské recepty z masa, ukrajinské jídlo z okurek, ukrajinské fazolové jídlo, ukrajinské sadlo, ukrajinska krabi pomazánka, ukrajinska pochoutka z kyselych okurek recept, ukrajinske okurky recepty, ukrajinske rajče, recept na tvaruzkovou pomazanku s polevce, ukrajinské jídlo cizrna fazole, boršč jehněčí maso, pomazanka na bramboraky, ukrajinská kuchařka

Suroviny:
maso vařené, zelenina, rajče, okurky sterilované, ocet, vývar, sůl, pepř mletý, chléb, řeřicha, pažitka,

Přidat fotografie receptu