Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Václavky na červeno

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 331 kJ /
318 kcal
Bílkoviny17,17 g
Tuky1,99 g
Vláknina29,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 54 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy45,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na troche oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a cibuľku aj s vňaťou a na plátky narezaný cesnak. Krok 2: Pridáme klobúčiky podpňoviek, osolíme, okoreníme, pridáme nasekaný zázvor, papriku, rascu a dusíme 20 minút. Krok 3: Primiešame pretlak, bazalku, med, šťavu podľa chuti a podlejeme horúcou vodou (len toľko, aby sme dostali hustú omáčku). Povaríme na slabom plameni 10 minút. Krok 4: Podávame s ryžou alebo len s chlebom.

Zveřejněno 19. 10. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Václavky na červeno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nAw4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Václavky na červeno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nAw4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

<3<3Nadhera:-K:yes::yes:

:yes::yes::yes::-K

miluji václavky v jakekoliv podobě :) musím vyzkoušet

Nepochybne skvelé, začala sezóna podpňoviek!

Tématické fráze:
václavky recept, recepty z václavek, guláš z václavek, václavky recepty, recept na vaclavky, nejlepsi recept na vaclavky, václavky, recept z václavek, recepty s václavkou, recepty co z václavek

Suroviny:
houby václavky, paprika, cibule, cibulka jarní, česnek, zázvor, paprika sušená sladká, kmín mletý, pepř mletý, protlak rajčatový, med, bazalka čerstvá, šťáva citronová, sůl

Přidat fotografie receptu