Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 456 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,64 g |
Tuky | 36,71 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 38,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák se žampionama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2jy
Moje poznámka
Zapečený květák se žampionama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2jy
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 4 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák,
zapečený květák s houbami,
zapeceny kvetak recept,
kvetak,
žampionyrecepty,
zapečená brokolice se žampionama,
kvetak s houbama,
smazeny pstruh recept,
zapečenykvetak s houbami,
zapečeny květak recepty,
recept na zapeceny kvetak,
recepty květk,
ruzne recepti,
zapečený plněný pstruh,
zampionyrecepty.cz,
zapečeny květak s těstovinami,
květk,
zapečen květák,
co se žamponama,
recept na testoviny se zampionama
Suroviny:
květák,
sůl,
žampióny,
šťáva citronová,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
vejce,
sýr strouhaný
Komentáře