Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený květák se žampionama

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

fialky

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 456 kJ /
587 kcal
Bílkoviny23,64 g
Tuky36,71 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 208 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy38,09 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kvetak uvarime v osolene vode domekka ,ocedime, a rozobereme na ruzicky, zampiony nakrajime na kousky, pokapeme citronovou stavou a podusime na casti masla. Krok 2: Z masla a mouky pripravime svetlou jisku, zalijeme ji mlekem, rozslehame a uvarime hustu omacku. Krok 3: Po castecnem vychlazeni do ni vmichame zloutek a tuhy snih z bilku, nalijeme na kvetak a sampiony, ktere sme rozlozili do zapekaci misy, posypeme strouhanym syrem a zapeceme podavame s bramborami nebo hranolkami.

Zveřejněno 1. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečený květák se žampionama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j2jy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečený květák se žampionama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j2jy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zapečený květák, zapečený květák s houbami, zapeceny kvetak recept, kvetak, žampionyrecepty, zapečená brokolice se žampionama, kvetak s houbama, smazeny pstruh recept, zapečenykvetak s houbami, zapečeny květak recepty, recept na zapeceny kvetak, recepty květk, ruzne recepti, zapečený plněný pstruh, zampionyrecepty.cz, zapečeny květak s těstovinami, květk, zapečen květák, co se žamponama, recept na testoviny se zampionama

Suroviny:
květák, sůl, žampióny, šťáva citronová, máslo, mouka hladká, mléko, vejce, sýr strouhaný

Přidat fotografie receptu