Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí na kapustě

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 949 kJ /
705 kcal
Bílkoviny103,32 g
Tuky27,22 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 378 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy10,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso narežeme na kocky. Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a nasekaný cesnak.
Pridáme mäso a chvíľu ho opekáme. Osolíme, podlejeme vodou a dusíme do polomäkka. Krok 3: K mäsu vložíme na rezance narezaný kel a papriku, ak treba, podlejeme, a dusíme, kým mäso nie je mäkké. Krok 4: Podávame s dusenou ryžou.

Zveřejněno 22. 10. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí na kapustě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YJO0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí na kapustě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YJO0

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jehněčí na kapustě, jehněčí v v kapustě, jehněčí v kapustě, jehněčí maso v kapustě, jehnečí maso na kapuste, jehněčí recept, jehněčí na v kapustě, jeněčí maso v kapustě, jehněčí maso a kapusta, jehněčí kel, recept na jehneci v kapuste, jehněčí kolínko a kapusta, jehněčí kýta na kapustě

Suroviny:
maso jehněčí, kapusta, paprika, cibule, česnek, olej, sůl

Přidat fotografie receptu